Секретаря міськради та заступників міського голови обиратимуть 10 листопада

Учора відбулось дебютне засідання депутатів міської ради нової каденції. Народні обранці, котрі виборювали мандат на виборах 25 жовтня, вперше зустрілися разом у новому форматі.

Тимчасово головував на зустрічі очільник територіальної виборчої комісії, а саме засідання також відвідали деякі делегати від громадськості. Серед іншого – представлення новообраного міського голови. Віталій Войцехівський очолив місто вдруге поспіль, впевнено перемігши на виборах із результатом 75,92 %.

Сам він висловив сподівання щодо депутатів єдине – аби всі відкинули свої чвари та монолітною силою працювали задля майбутнього Золотоноші. Головне, на його думку, забути, хто яку партію представляє у цьому скликанні. Тут, на місцях, війни політичних сил нівелюються, адже в першу чергу слід задовольняти нагальні потреби громади.

Аналогічну думку навели і місцеві активісти. Керівник громадської організації “Народна Рада. Золотоноша – наше місто” Тарас Супрун та голова “Комітету сприяння обороніВ’ячеслав Назаренко наголосили, що в Золотоноші є немало проблем, якими гріх нехтувати задля якихось політичних інтересів.

Відвідуваність першої зустрічі в цілому огріхів не має, за виключенням однієї політсили. Від Європейської партії України чомусь був присутній лише один депутат з п’яти обраних – Валерій Федорець.

Наступна сесія відбудеться вже у вівторок, 10 листопада. О 10:00 в залі засідань, згідно повноважень, депутати обиратимуть секретаря Міської ради та заступників міського голови, серед кандидатур поданих мером.