Через брак коштів “помічник” викрав з господарства будматеріалів на 5 тисяч

В одному із сіл Золотоніського району місцева мешканка, повернувшись додому, побачила, що двері до будинку вибиті, а з приміщення викрадено будівельні матеріали.

За повідомленням обласного управління МВС, проводячи подворовий обхід, правоохоронці дізнались, що в одному із магазинів невідомий чоловік продав викрадені речі за помірною ціною. Працівники міліції встановили, що до вчинення крадіжки причетний 32-річний житель Золотоноші, який неодноразово допомагав по господарству потерпілій. Чоловіка було затримано на одній із вулиць міста та доставлено до міліції.

Слідчому підозрюваний розповів, що на крадіжку пішов через брак коштів. В будинку потерпілої видивився будівельні матеріали, які викрав, коли господині не було вдома.

Наразі слідчим відділенням Золотоніського міського відділу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.