Золотоніський боєць “Карпатської Січі” розповів про найдорожче – рідну доньку в тилу [ФОТО]

Більшість бійців називають свої автомати на честь дружин, а „Манюня” золотонісця Олександра Носенка названа на честь доньки – 11-річної Маші. Саме за нею боєць з позивним “Йозеф”, котрий несе службу у окремій штурмовій роті “Карпатська Січ”, найбільше сумує на фронті. Постійно милується на фото, намагається знайти вихід в інтернет, щоб продивитися її сторінку у соцмережі.

– Ви уявляєте! Вчора поставила на сторінці статус, що вона закохана! – публікує розчулену розповідь  Йозефа товаришам офіційна сторінка підрозділу у Facebook. – Я питаю: хто ж обранець? А вона мені відповідає: не твоя справа!

За словами Олександра, багато років поспіль він майже щодня співав їй перед сном замість колисанки „Рідна мати моя”. У дитячому ж садочку дізналися, що він грає на гітарі й попросили заспівати цю пісню на ранковому святі. Перед виконанням Носенко сказав: „На жаль, не у всіх дітей є мати. Але у всіх нас є Україна, яку ми вважаємо за матір. Тому присвячую цю пісню Батьківщині”.

– Більшість батьків мене, звісно, не зрозуміли. Але ж я виступав для дітей. Їм сподобалося, – пригадує боєць.

Найбільше Йозефа бентежить те, що через війну він тимчасово не може виховувати доню.

– Я обіцяв їй, що завжди буду з нею. А, виходить, збрехав. Та коли почалися події на Сході, вважав безчесним сидіти вдома на дивані.

Олександр Носенко Карпатська Січ 01 [870_650] Олександр Носенко Карпатська Січ 02 [870_650] Олександр Носенко Карпатська Січ 03 [870_650] Олександр Носенко Карпатська Січ 04 [870_650]