Завод імені Лепсе розпочне виробництво твердопаливних котлів

Керівник “Агентства розвитку ЧеркащиниАнатолій Хмільківський зустрівся з директором Машинобудівного завод імені Лепсе Віктором Калинюком. У ході зустрічі було обговорено питання роботи підприємства в умовах часткового завантаження, збільшення виробничих потужностей за рахунок внутрішніх замовлень.

За повідомленням Черкаської обласної ради, сторонами було визначено пріоритетні напрямки співпраці, а саме – можливість виробництва твердопаливних котлів, газогенераторних установок та обладнання із забезпечення виробництва пелет та брикетів. Ця продукція має всі шанси бути конкурентоспроможною на ринку України.

– Для успішної реалізації цієї програми ми залучаємо інвестора саме в секторі енергоефективності, щоб високотехнологічне обладнання, яке ми встановлюємо на об’єктах соціальної інфраструктури області, вироблялося саме тут – на наших підприємствах, – розповів Хмільківський. – Це сприятиме не тільки збільшенню кількості робочих місць і надходженню податків до місцевого бюджету, а й сприятиме відновленню економіки регіону, промислового потенціалу Черкащини.

Агентство розвитку Черкащини співпрацює із потужними підприємствами області щодо відновлення їхнього виробничого потенціалу. Останні ж мають усі можливості не лише забезпечувати потреби внутрішнього ринку регіону, робочі місця жителям, але й виробляти вітчизняний конкурентноздатний продукт.