В пошуках грошей на горілку чоловік обікрав орендований ним будинок

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції зателефонував 50-річний житель міста та повідомив про крадіжку. Він розповів, що з будинку, який він здає в оренду, зникло два холодильника та газова витяжка.

На місці крадіжки було з’ясовано, що потерпілий здав в оренду житло 39-річному черкащанину, який вже другий день в будинку не з’являється. Також правоохоронці встановили, що чоловік неодноразово судимий і може бути причетний до крадіжки. Підозрюваного було знайдено на одній із вулиць міста та запрошено до міськвідділу міліції для свідчень.

Затриманий зізнався у вчиненому. Він розповів, що був в стані алкогольного сп’яніння. Хотілось випити ще, але коштів не було. Тоді він і вирішив викрасти речі з орендованого ним будинку. Викрадене відразу продав, а кошти витратив на оковиту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.