Ветерани праці висунули пропозиції мерові щодо центральної площі та адмінреформи

Члени клубу „Ветеран”, що складений з екс-керівників золотоніських підприємств, котрі в різні часи розбудовували Золотоношу, провели днями зустріч у кабінеті міського голови.

Головна мета діалогу – перспективний план поділу на територіальні громади, про який і розповів Віталій Войцехівський. Державна новація вельми зацікавила старійшин міста, проте й лунало багато запитань і сумнівів, адже все нове викликає деякі непорозуміння. Хоча й представники клубу таки сподіваються, що подібні зміни матимуть користь для громади.

Ще одне питання, яке турбує золотонісців – площа в центрі міста. За словами ветеранів праці, їм дуже імпонує новобудова, але турбує питання щодо ялинок, які повністю закривають територію. “Зелені дерева” висаджені давно і, зізналися присутні, до них дуже звикли. Але час минає і місто змінюється теж.

Слушним було також зауваження досвідченого будівельника та почесного громадянина міста пана Грановського щодо виготовлення паспорту об’єкта, над яким проводять будівельні роботи.

ветерани Золотоноші