У другій школі відзначали лауреатів “Зіркового олімпу” [ФОТО]

Друга школа дякувала своїм найкращим учням за плідну співпрацю та вітала з перемогами і успіхами у різних сферах діяльності. Вже традиційний  “Зірковий олімп”  зібрав усю шкільну родину для нагородження активної молоді.

Оголошували переможців у номінації  “Юний науковець” ведучі Ольга Кисіль та Ірина Іванова.  Переможці та учасники обласних наукових конкурсів, предметних олімпіад та Малої академії наук отримували нагороди з рук завідувача методичним кабінетом відділу освіти Наталії Строкань. Таких учнів у навчальному закладі виявилось 15.

Учні, які лише розпочали свій науковий шлях, отримали відзнаки в номінації  “Потяг до знань”. Нагороджувала переможців заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Бондаренко. Соціальний педагог Оксана Заєць привітала всіх учасників інтерактивних конкурсів і відзначила їх у номінації  “Потяг до знань” .

Наступна ж номінація мала назву  “Юна зірка Естради” . Учасників та переможців різноманітних вокальних і танцювальних конкурсів грамотами нагородила заступник директора з виховної роботи Вікторія Котко.

Школа – не лише перемоги у олімпіадах і творчих конкурсах. Ще одним важливим напрямком діяльності дітей є спорт. Номінація  “Зірковий спортсмен”  зібрала всіх активних, сильних, спортивних учнів, яких нагородила грамотами психолог школи Ольга Котко.

Є такі учні, які не хапають зірок у науці, не мають чудового голосу та хореографічного хисту. Та на них завжди можна покластися, вони виручають не лише своїх друзів, а й весь навчальний заклад, допомагаючи у будь-якій справі, чи даруючи ряд креативних ідей. Саме такі діти отримали перемоги у номінації  “Надія школи”. Педагог-організатор школи Леся Голубович подякувала активістам врученням грамот.

Родзинкою Дня подяки став підсумок рейтингової системи роботи класів. В номінації “Зірковий клас” перемогу отримав  10 клас на чолі з класним керівником Юлією Опанасенко. Директор школи Олена Вертипорох привітала учнів з перемогою та подарувала сертифікат на екскурсію від підприємства “Еконія” .

Ще однією подякою очільник закладу відзначила дипломом сім’ю, яка незломно протягом трьох поколінь підтримувала шкільну родину. За плідну співпрацю директор подякувала Людмилі Жернаковій і двом її синам –  Михайлу та Олексію. Прапор України з написом СШІТ № 2 став гарним подарунком на згадку.

Завершив церемонію заклик до миру у виконанні  шкільного хору. Всі учні підхопили вже відому їм пісню “Ми за мир” та на мажорній ноті завершили зустріч.

СШІТ Зірковий олімп 1 СШІТ Зірковий олімп 2 СШІТ Зірковий олімп 3 СШІТ Зірковий олімп 4 СШІТ Зірковий олімп 5 СШІТ Зірковий олімп 6 СШІТ Зірковий олімп 7 СШІТ Зірковий олімп 8 СШІТ Зірковий олімп 9 СШІТ Зірковий олімп 10