Золотоніська молодь кличе на патріотичний флеш-моб для Книги рекордів

Флеш-моб із робочою назвою “Ми будемо єдині” мають намір провести представники ініціативної молоді міста. 14 червня активісти планують об’єднати зусилля усіх присутніх задля демонстрації прагнення всіх співвітчизників щодо миру і цілісності України.

Задля цього організатори планують утворити живу карту України з місцевих мешканців, яка має стати рекордною, і заявити про наше місто якомога гучніше. Для того, щоб зафікусувати рекорд, до Золотоноші будуть запрошені представники Книги рекордів України, а сам захід буде фіксуватися завдяки аерозйомці.

– Золотоніська молодь завжди славилася своїм патріотизмом, виховувалася в дусі національної свідомості. З метою духовного відродження нації, а також заважаючи на нелегкі часи, що переживає наша країна, коли сторонні сили зазіхають на територіальну цілісність і незалежність, ми й хочемо провести подібний масштабний захід, – зазначається у повідомленні ініціативної групи, очолюють яку золотонісці Антон Чернявський та Ігор Потєєв.

Перш ніж скористатися унікальною можливістю увійти до Книги рекордів, організатори планують провести перше тренування у Парку Шевченка вже сьогодні. Всіх охочих запрошують зібратися о 18:00 біля сцени. Друге тренування відбудеться наступного дня, о тій самій порі і на тому ж місці.

флеш-моб-site