На 1 травня молодь розповсюджувала наліпки з гербом міста та закликом єднання [ФОТО]

1 травня, коли більшість місцевих жителів відпочивали на природі або на городах, група ініціативної молоді міста провела акцію «Золотоноша за мир!». Захід відбувався просто неба, а погода гарно цьому посприяла.

За словами організаторів, мета проведення цієї акції – ще раз показати всьому місту, що українці єдині. В її рамках юнаки та дівчата розповсюджували закладами міста яскраві наклейки з логотипом Золотоноші та девізом про єднання, які отримали у міській раді.

Разом з наліпками розповсюджувались листівки з номером рахунку, на який можна надіслати кошти для лікування хлопчика, котрого нещодавно збила автівка на вулиці Богуна.

– Гасло “Єдина країна – Единая Страна” наголошує, що не важливо, якою мовою ми спілкуємось. Головне – це мир та єдність. Маю надію, що ми хоч трохи змогли це донести до жителів міста, – коментує подію один з учасників Дмитро Кузьмінський.

На його думку, такі акції слід проводити частіше та залучати більше молоді.  Дмитро сподівається, що через візуальне нагадування, ставлення до ситуації з боку скептиків буде змінюватись.

Підсумовуючи захід, молодь висловила надію, що наші порядні мешканці міста не поздирають наліпки із закладів, для того, щоб причепити їх собі на велосипед чи скутер. Навпаки ж – просто будуть милуватись та цінити роботу інших.

Лишились юні містяни і трохи засмученими, адже далеко не всі адміністратори закладів давали дозвіл на розміщення наліпок.

Анастасія Заболотня

 

Золотоноша за мир 01 Золотоноша за мир 02 Золотоноша за мир 03 Золотоноша за мир 04 Золотоноша за мир 05 Золотоноша за мир 06 Золотоноша за мир 07 Золотоноша за мир 08 Золотоноша за мир 09 Золотоноша за мир 10 Золотоноша за мир 11Золотоноша за мир 13 Золотоноша за мир 14 Золотоноша за мир 15