На Золотоніщини визначали найкращих у сфері охорони праці [ФОТО]

Щорічно, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу за ініціативою Міжнародної організації  праці, відзначають Всесвітній день охорони праці. На передодні свята у рамках заходів з нагоди відзначення Дня охорони праці в залі засідань районної ради відбулись урочисті заходи.

За повідомленням Золотоніської районної ради, участь в них взяли голова РДА Олександр Лісовий, голова райради Валерій Саранча та заступник міського голови міста Золотоноша Олег Масло, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних та міських служб, представники міських та районних підприємств, фізичні особи-підприємці.

На початку урочистостей керівники району та міста привітали всіх присутніх зі святом та вручили почесні грамоти та цінні подарунки.

В номінації на відзнаку ,,За вагомий внесок в охорону праці” серед підприємств з кількістю робітників до 200 осіб нагороджено директора ПП ,,Золотоніська птахофабрика” Станіслава Капелюшного, а серед підприємств з кількістю працівників до 20 осіб – директора ТОВ ,,Кристал 05” Олега Заболотнього.

У номінації кращий спеціаліст з охорони праці Золотоніського району відзначили інженера з охорони праці СТОВ ,,Нива” Олександра Сухомудренка, інженера з охорони праці районного відділу освіти Віталія Бакая, а в номінації краща фізична особа-підприємець – Оксану Півень.

У свою чергу в номінації на відзнаку ,,За вагомий внесок в охорону праці” нагороджено директора СТОВ ,,Пальміра” Олександра Журбу.

Після офіційної частини працівники районного будинку культури підготували всім присутнім музичні дарунки.

Охорона праці 01 Охорона праці 02 Охорона праці 03