Міських школярів познайомили із Черкаським СІЗО [ФОТО]

Працівники Черкаського слідчого ізолятора спільно з начальником служби у справах дітей Золотоніського міськвиконкому Віктором Харіним та оперуповноваженою Наталією Серьогіною провели екскурсію до Черкаського СІЗО групі учнів загальноосвітніх шкіл міста Золотоноші, які перебувають на внутрішньошкільних обліках, обліках служби у справах дітей та кримінальної міліції.

За повідомленням прес-служби обласного управління Державної пенітенціарної служби, заступник начальника СІЗО з соціально-виховної та психологічної роботи Олександр Савченко розповів правила поведінки на території зони, що охороняється, та дотримання заходів безпеки.

Підлітки мали змогу побачити на власні очі життя «по ту сторону ґрат». Відвідувачам показали камери, де утримуються ув’язнені неповнолітні, спортивну залу, шкільний клас та кімнату психоемоційного розвантаження.

Віктор Харін та Наталія Серьогіна висловили подяку пенітенціаріям надання можливості провести такий профілактичний захід, адже найбільше запам’ятовується те, що побачиш на власні очі.

Савченко ж висловив надію, що цих учнів він тут бачить вперше і востаннє. І лише в якості гостей, бо навіть не дивлячись на те, що для ув’язнених створені належні умови утримання, все це не замінить свободи та можливості спілкування з рідними та друзями.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????