MacCoffee відкрили для дитячих екскурсій

Минулого тижня відбулась перша для Золотоноші екскурсія на завод з виробництва розчинної кави. Підприємство до цього часу вважалося “закритим”, бо має власні виробничі секрети. На зустріч ініціативі дівчат з першої школи (Маргарита Алізадзе та Марина Радченко), котрі залучились підтримкою начальника міського управління економіки Вікторії Остроглазової, залюбки пішло керівництво ТОВ “Фес Укр”.

За інформацією відділу і справах сім’ї та молоді, учні із класним керівником Учні із класним керівником Тетяною Андрейко завітали на завод, познайомилися з процесами виробництва – від отримання сировини до готової продукції. Працівник підприємства провела молоді справжню екскурсію: учні відвідали склади, в яких зберігається сировина та приміщення, де працює «міксер», який зміщує продукцію.

Діти ж відзначили ідеальну чистоту, якої дотримуються на підприємстві. І не дивно, адже всього в світі таких виробничих потужностей чотири: один об’єкт у нас, решта – у Сінгапурі, Малайзії та Росії. Зараз на Золотоніському підприємстві працює 250 осіб.

Залишили учні цехи з приємними враженнями та планують продовжити подібні екскурсії виробничими лініями. Адже це гарна нагода познайомитися з роботою різних підприємств та економіки в цілому, а також можливість зробити правильний вибір професійної орієнтації.

Нагадаємо, завод MacCoffee працює у Золотоноші вже 2,5 роки. На підприємстві налагоджене виробництво чаю та кави, оптова торгівля цим продуктом, а також какао та прянощами, які постачаються на внутрішній ринок України.

екскурсія MacCoffee 01 екскурсія MacCoffee 02