Золотоніщина проводжає чергову партію мобілізованих чоловіків

11 березня у районному будинку культури відбулась урочиста церемонія відправлення мобілізованих військовозобов’язаних чоловіків до навчальних центрів Збройних Сил України. Проводжати своїх захисників прийшли не лише рідні та близькі родичі, а також голова Золотоніської райдержадміністрації Олександр Лісовий, голова районної ради Валерій Саранча, військовий комісар Золотонісько – Драбівського об’єднаного міського військового комісаріату Ігор Малимон.

Окрім напутніх слів від керівництва району, працівники освіти Золотоніського району подарували мобілізованим обереги, які виготовили учні Золотоніщини, розповідає офіційний сайт РДА.

Представники релігійних організацій благословили військовозобов’язаних на захист Батьківщини і пообіцяли постійно молитися за них та інших земляків-воїнів, які захищають нашу землю в зоні проведення АТО, та подарували кожному молитовники, натільні хрестики, після чого окропили свяченою водою.

Усі присутні місцеві жителі сходились на думці, що ці чоловіки та юнаки вже є героями, бо свідомо стають боронити свій край, ризикуючи найдорожчим, що є в кожної людини.

Аналогічні проводи відбувались 10,  а також 12 березня.

– Для нас вони вже Герої, тому що сьогодні не просто йдуть до війська, а розуміють, що відправляються захищати Батьківщину, боротись за мир в Україні, – розповідяє голова РДА Олександр Лісовий.

За словами посадовця, розуміє він мобілізованих як ніхто, адже свого часу також побував у «гарячих точках».

– Ми ними пишаємось і бажаємо, щоб повернулись живими та здоровими до рідних домівок, – резюмував Лісовий.

мобілізація Золотоніщина 02 мобілізація Золотоніщина 01