Золотонісці проводжали на передову місцевого рятувальника [ФОТО]

25 лютого ввечері золотонісці провели на передову ще одного свого земляка. На східні рубежі нашої держави відправився працівник МНС Сергій Чеша. Разом з ним до міста Щастя вирушили місцеві волонтери Комітету сприяння обороні: декілька днів для підтримки земляків проведе на Донбасі В’ячеслав Назаренко, дещо ж затримається Олександр Пацьора. Там він має намір долучитись до ремонту ходової техніки та стати проміжною ланкою між бійцями та небайдужими людьми з тилу.

Підтримати теплими словами прийшло близько 50 містян. Знайомі, родичі та просто небайдужі земляки з підбадьорюючими гаслами побажали екіпажу якнайшвидше повернутися цілими та неушкодженими і, звісно ж, з перемогою.

Братерськими обіймами відправили свого колегу Сергія працівники Золотоніської пожежно–рятувальної частини. Чеша перебував там на посаді командира відділення та багато років присвятив порятунку людей.

– Звісно, не хотілося відпускати такого гарного працівника, але ми розуміємо його патріотичний порив захищати Батьківщину. Тому й всіляко підтримуємо колегу, – зазначив начальник пожежної частини Вадим Капля.

Сам “бусик” було вщент завантажено провізією, передачами наших хлопцям від рідних, двома мостами для УАЗа, а також коробкою передач для ремонту автомобілів безпосередньо на місці. Під гучні оплески золотонісці вирушили в дорогу.

Олександр Городинець
Фото: Анатолій Янголь

проводи в АТО Сергій Чеша 01 проводи в АТО Сергій Чеша 02 проводи в АТО Сергій Чеша 03 проводи в АТО Сергій Чеша 04 проводи в АТО Сергій Чеша 05 проводи в АТО Сергій Чеша 06