Вночі Золотоноша зустріла своїх героїв з фронту [ФОТО, ВІДЕО]

Опівночі вівторка на площі біля ялинок жителі міста зустріли трьох золотоніських бійців 128 бригади, котрі тільки-но вийшли неушкодженими з Дебальцево. Сергій Чубін, Віктор Терещенко та Роман Ржепницький повертались додому на імровізованому бронемобілі, котрий для передової виготовляли золотоніські умільці.

Стихійну церемонію зустрічі відвідали близько 60 містян, організувавшись самотужки та дізнаючись про приїзд чоловіків через знайомих, або в соціальних мережах. Вітали героїв квітами, прапорами та теплими словами. 

– Ми – не герої. Герої ті, хто лишився там…, – в унісон відповідали військові на скандування своїх земляків.

Роман Ржепницький знаходиться в зоні АТО вже більш як сім місяців. Сергій Чубін, окрім всього, взяв участь у останньому найбільшому бою в Дебальцево, коли йому довелося декілька діб вивозити своїх побратимів під шквальним вогнем. Не раз дивився у очі смерті і Віктор Терещенко.

Сам захід багато часу не зайняв – хлопці поспішали додому, де не були вже декілька місяців. У відпустці пробудуть вони 18 діб.

Фото: Анатолій Янголь

зустріч АТО 01 зустріч АТО 02 зустріч АТО 03 зустріч АТО 04 зустріч АТО 05 зустріч АТО 06 зустріч АТО 07 зустріч АТО 08 зустріч АТО 09 зустріч АТО 10