Молодь запрошують взяти участь у відкритому фотоконкурсі

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації проводить регіональний етап Всеукраїнського фотоконкурсу „Молоде обличчя України”. Роботи приймаються протягом березня-квітня 2015 року. Фотоконкурс проводиться з метою поліпшення підтримки та розвитку візуального мистецтва та утвердження патріотизму молодого покоління.У Фотоконкурсі бере участь молодь віком від 14 до 28 років. Кількість фоторобіт, які подаються учасниками, необмежена.

До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.), зроблені за останні три роки, за тематичними рубриками: “Молодь і держава”, “Професії молодих”, “Талановита молодь України”, “Українське студентство”, “Дозвілля молоді”, “Вибір молоді – здоров’я”, “Всі різні – всі рівні”, “Нас єднає Україна”.

Згідно умов, надіслані на Фотоконкурс роботи мають відображати реальні життєві ситуації. Зміст фотографії має донести до глядача реально існуючі в нашому житті тенденції щодо розвитку молоді, її творчих успіхів та досягнень в розбудові держави, реалізації творчих задумів, формування активної життєвої позиції тощо. Фотографії повинні бути зроблені в Україні.

Для участі у фотоконкурсі автор фоторобіт подає заявку, довідку про творчі досягнення (оформляється у вільній формі і подається на паперовому та електронному носіях), фотороботи та власне фото в електронному вигляді. Підпис автора засвідчує зобов’язання подавати правдиву інформацію про себе.

Приймаються фотороботи у електронному вигляді з роздільною здатністю знімка не менше 300 пікселів/дюйм. В електронному вигляді ім’я кожної фотороботи має співпадати з її назвою. До конкурсу не допускаються роботи, які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу.

Обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту визначить переможців та буде в подальшому використовувати ці фотороботи в проведенні виставок, в підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій тощо із збереженням права інтелектуальної власності автора фотороботи.

Прийом робіт здійснюється міським відділом у справах сім’ї та молоді (вул. Шевченка, 70, к. 211), тел. для довідок – 5-36-72. Електронна пошта: zolo-vssm@ukr.net