До бійців, що готуються до відправлення на Схід, відправили більше тони продуктів [ФОТО]

Повний причіп їжі прибув учора до офісу ГО «Координаційний комітет сприяння обороні України». Привезли його жителі села Домантове, котрі відгукнулися на пропозицію сільського голови Віктора Білялова зібрати продукти для земляків-військовослужбовців в зону АТО. Масштаби вражають, адже, приміром, лише на домантівській вулиці Шевченка селяни зібрали близько 800 кілограмів харчової допомоги.

Вже увечері до однієї з військових частин Нікополя вирушило більше тони продуктів та теплих речей. Активісти Комітету спільно з представниками Самооборони зібрали та самотужки відвезуть нашим бійцям гуманітарний вантаж. До збору одягу та їжі доєдналися Маліївка та Кропивна. В цілому 1,5-тонний мікроавтобус було завантажено під самий дах.

 – Ми повинні підтримувати наших бійців. Хлопцям, які в будь-який момент можуть вирушити в зону, ми повинні допомагати не менше за інших. Тому й веземо їм гуманітарну допомогу, – розповів керівник Координаційного комітету Вячеслав Назаренко. – Ми вирішили підтримати ініціативу Самооборони. Розумієте, є відчуття провини і обов’язку. Значно небезпечніше хлопцям, які очікують своєї черги. Завдяки таким як вони, у нас все добре. Хтось мусить воювати, а хтось допомагати”.

 

Комітет сприяння обороні Золотоноша 01 Комітет сприяння обороні Золотоноша 02 Комітет сприяння обороні Золотоноша 03 Комітет сприяння обороні Золотоноша 04