Учасник шоу “Танцюють всі” провів майстер-клас із золотоніськими дітлахами [ФОТО, ВІДЕО]

Вихідними дитяча хореографічна студія “Успіх”, котра базується у Золотоніській гімназії, приймала молодого, але досвідченого гостя. Поділитись своїми знаннями зі столиці приїхав Сергій Новіков, учасник телевізійного шоу “Танцюють всі”, який в п’ятому сезоні пробився до сотні найкращих.

Хореограф протягом дня знайомив дітей з сучасними видами танців, новими елементами на основі власного міжнародного досвіду – Новіков приймає участь у танцювальних постановках на зйомках голівудських фільмів. Цього ж року він став членом команди організаторів X-Фактору в країнах ближнього зарубіжжя.

Познайомився колектив “Успіху” з майстром давно. На одному з конкурсів Сергій, який був одним із суддів, дуже прикипів до золотоніських дітей, відзначаючи їхні таланти та позитивні людські якості. За його словами, команда наших дітей вирізнялась з поміж інших відсутністю гонору та ввічливістю.

Учителі студії зазначають, що заняття викликали шквал позитивних емоцій у їхніх вихованців, додали потрібної мотивації та наснагу до подальшого опанування складних різножанрових елементів.

– Усі залишились неймовірно задоволеними: і ми, викладачі, і діти, і батьки, а також самі гості, – зазначив керівник “Успіху” Сергій Савченко. – Співпраця налагоджена, тому подібні заняття будуть проводитись ще не раз.

  Хореографічна студія Успіх 4 Хореографічна студія Успіх 5 Хореографічна студія Успіх 6 Хореографічна студія Успіх 7 Хореографічна студія Успіх 8 Хореографічна студія Успіх 9 Хореографічна студія Успіх 10

Хореографічна студія Успіх 1 Хореографічна студія Успіх 2 Хореографічна студія Успіх 3