60-річний чоловік поїхав разом з волонтерами провідати сина в АТО [ФОТО]

Чергову партію гуманітарної допомоги військовим підправили місцеві активісти Комітету сприяння обороні України. Від традиційної точки відправлення – центральних ялинок на головній площі міста – цього разу на Схід поїхав вщент забитий легковий автомобіль.

Повезли, як завжди, продукти харчування та медикаменти. Зважаючи на зимові погодні умови, додали цього разу партію маскувальних халатів.

Незвичним була лише велика кількість людей, які проводили волонтерів. Прийшли вони не лише побажати успіхів громадським активістам, а й підтримати місцевого жителя, який наважився долучитись до екіпажу, аби хоч таким чином побачитись з молодшим сином.

Житель села Вільхи Віктор Олефір на будь-які зауваження та побоювання з приводу небезпек, які можуть чатувати його біля фронту, відповідав впевнено: “Поки мій син на війні, мені втрачати нема чого”.

“Були сльози, теплі слова та багато жителів міста, а це особливо приємно. Чекаємо нашого дідуся живим та здоровим. Чекаємо перемоги!”, – зазначають активісти Комітету.

Золотоноша Волонтери 01 Золотоноша Волонтери 02 Золотоноша Волонтери 03