Цетус – Спартак 4:1, Альтаір – Пальміра 2:1, Ураган – Мошни 4:1 – Огляд 8 туру футзальних змагань [ФОТО, ВІДЕО]

Після паузи довжиною у два тижні “Цетус” зустрівся з цілком сприятливим для себе суперником. “Спартак” доклав максимум зусиль у матчі, проте цього було замало. “Цетус” у цій грі більше боровся із собою та зі своїми проблемами. Віце-чемпіон області традиційно довго запрягав і лише до середини першого тайму відкрив рахунок. Контроль, спокійний розіграш комбінацій до вірного – все це було сьогодні, – розповідає Черкаський спорт.

“Спартаківці” ж сподівалися на свої контратаки, й одного разу це вдалося. До кінця тайму команда відквитала один м’яч. Проте з плином часу фаворит зустрічі досягнув свого. Чим далі, тим впевненіше себе почували гравці у “манішках” і, як наслідок, довели матч до логічної перемоги.

У другому таймі гравці “Цетусу” продовжили гнути свою лінію й забили ще два м’ячі. Перемога – головне для команди, але в плані впевненості можуть бути питання. Проте поступово “Цетус” входить у четвірку кращих і, якщо гратиме й далі так виважено, потрапить у серію на виліт без проблем.

Цетус – Спартак 4:1

Голи: Кіт (2), Скорняков Є, Литвиненко (аг) – Труба

Цетус - Спартак 4-1 8 тур чемпіонату Черкащини з футзалу 14-15 01 Цетус - Спартак 4-1 8 тур чемпіонату Черкащини з футзалу 14-15 02 Цетус - Спартак 4-1 8 тур чемпіонату Черкащини з футзалу 14-15 03 Цетус - Спартак 4-1 8 тур чемпіонату Черкащини з футзалу 14-15 04

Руслан Ізвозчик, тренер “Спартака”:

Видовищний та розумний футзал продемонстрували “Альтаїр” та “Пальміра”. Якісний та зіграні перші проти не менш зіграних других, кістяк яких становили столичні футзалісти. Обидві команди провели власне футзальний поєдинок, любителям цього виду спорту цей матч сподобався б. Жвавіше гру розпочали “пальмирці”, команда більше була з м’ячем, проте втілити цей контроль у результат не здавалося. Протягом усього матчу гравці драбівської команди продемонстрували, як потрібно грати без м’яча. “Альтаїр” з перших хвилин запропонував суперникові високий пресинг, відбираючи м’ячі відразу на половині поля суперника, це у команди виходило досить вдало. І відразу, на фоні успіхів у захисті починалися комбінації “Альтаїра”. Саме таким способом Олександр Животенко знову оформив дубль й забезпечив команді перевагу у два м’ячі. Футболісти “Пальміри” ще до перерви оговталися й відквитали один гол.

У другому таймі “Пальміра” продовжила свої атаки, команда більше перебувала з м’ячем до кінця гри, проте до реальних моментів забити ситуація не доходила. Як наслідок, час матчу невпинно спливав, а результат не змінювався. За чотири хвилини футболісти “Пальміри” почали розігрувати більшість, але й тут гравці “Альтаїра” не втомлювалися пресингувати суперника, а відібравши м’яч, вдало працювали на час. Тайм-контроль в команди поставлений на високому рівні. Як наслідок, гравці “Пальміри” не так багато моментів мали в кінці, адже їхні суперники більше контролювали сферу. У підсумку, нічого не змінилося. 2 : 1, не результативний, але видовищний поєдинок.

Альтаїр – Пальміра 2:1

Голи: Животенко (2) – Зубенко
Попередження: Алексєєв – Клименко, Бовзенко, Гарнага

Альтаїр - Пальміра 2-1 8 тур чемпіонату Черкащини з футзалу 01 Альтаїр - Пальміра 2-1 8 тур чемпіонату Черкащини з футзалу 02 Альтаїр - Пальміра 2-1 8 тур чемпіонату Черкащини з футзалу 03

Сергій Макаренко, президент “Пальміри”:

Результати інших матчів туру:

Торпедо – УДАР 5 : 2

Рятівник – Матусів 2 : 2

Енергія – Дахнівка 3 : 1

Шарм – Вікторія 3 : 3

Чемпіонат Черкащини з футзалу 2014-2015 8 тур

Хороший бойовий матч рівних суперників відбувся за участі золотоніської команди у чемпіонаті Черкас. Більшу частину ігрового часу обидві команди боролися на рівних. Гравці “Урагану” більше контролювали гру, команда тримала м’яч. Врешті, поступово команда почала знаходити вільні зони в захисті суперника й відкрила рахунок. Першим відзначився Владислав Петришин. Проте футболісти “Мошен” швидко відповіли на це своєю контратакою -1 : 1.

Багато боротьби, атак на зустрічних курсах було на старті другої половини гри, але чим далі тим більш явною ставала перевага “Урагану”. Команда добре переходила від захисту до нападу, переважно через пас. Особливо запам’яталася зв’язка Петришин-Ткаченко. Власне ці двоє до кінця гри й зробили команді комфортний рахунок. Обидва гравці відзначилися дублем. 4 : 1, впевнений виступ “Урагану”.

Ураган – Мошни 4:1

Голи: Петришин (2), Ткаченко (2) – Лелека.
Попередження: Ткаченко – Хрипченко

Ураган - Мошни 4-1 8 тур чемпіонату Черкас з футзалу 01 Ураган - Мошни 4-1 8 тур чемпіонату Черкас з футзалу 02 Ураган - Мошни 4-1 8 тур чемпіонату Черкас з футзалу 03

Олег Литвинов, гравець “Урагану”:

Результати інших матчів туру:

Епіцентр – Хвиля-Коледж 7 : 4

Руська Поляна – Одна Родина 1 : 3

Княжа-ЛНЗ – Дніпро 2 : 3

Черкасигаз – Звенигородка 3 : 6

Червона Слобода – Арка 4 : 5

Першість Черкас з футзалу 2014-2015 8 тур