Спартак-Шарм 1:7, Арка-Ураган 1:3 – Огляд 7 туру футзальних змагань [ФОТО, ВІДЕО]

У 7 турі чемпіонаті Черкащини з футзалу золотоніська команда знову розгромно поступилася лідерові – “Шарму”. Цього разу жертвою став “Спартак“.

Із самого початку склалося враження, що команди грають між собою тренувальний матч. “Шарм” відразу взяв ініціативу до своїх рук, “червоно-білі” навіть не пручалися. “Парфумери” з перших секунд відкрили рахунок і до кінця першого тайму нарощували перевагу. “Спартаківці” відповідали контратаками, але помітний був мандраж команди. Про це й скаже тренер команди, – розповідають оглядачі Черкаського спорту.

У другому таймі рахунок певний час протримався без змін, але далі “Шарм” збільшував перевагу. У “Спартака” також були моменти, команда навіть забила гол престижу. Матч продовжувався, уникнути розгрому “спартаківцям” не вдалося. За рахунку 5 : 1 за 2 хвилини до кінця чемпіони почали розігрувати більшість. У другому матчі поспіль гравці “Шарму” демонструють майстер-клас у цьому компоненті. Як підтвердження, два голи на останніх секундах. І в другому матчі поспіль відзначається воротар Сергій Пальчик, котрий завершує поєдинки на вістрі атаки.

Спартак – Шарм 1:7

Голи: Луганський – Ткаченко (2), Мачульський (2), Гріщенко, Трандафілов, Пальчик.

Руслан Ізвозчик, тренер “Спартака”:

Спартак - Шарм 1-7 7 тур чемпіонату черкащини з футзалу 01 Спартак - Шарм 1-7 7 тур чемпіонату черкащини з футзалу 02 Спартак - Шарм 1-7 7 тур чемпіонату черкащини з футзалу 03

Результати інших матчів 7 туру:

Енергія – Торпедо 3 : 3

Дахнівка – Альтаїр 2 : 4

Матусів – УДАР 1 : 2

Матчі “Пальміра” – “Цетус” та “Вікторія – Рятівник” перенесено

Чемпіонат Черкащини з футзалу 2014-2015 7 тур

У першості Черкас “Ураган” зламав опір “Княжі”. Команда зі Звенигородчини була не схожою на себе в цьому матчі. Кривоносівські хлопці грали першим номером, команда більше атакувала, розігрувала комбінації, проте реалізувати моменти не вдавалося. До кінця тайму гравці “Княжі” збільшили темп і й почали створювати непогані моменти.

Проте забити у першому таймі не вдалося жодній з команд. А в другому таймі все вирішила двохвилинка від “Урагану”. Точніше від лідера “Урагану”. В’ячеслав Ткаченко протягом короткого проміжку часу оформив хет-трик, чим завдав неабиякого удару своєму суперникові. Футболісти “Княжі” від цього так і не оговталися. Хоча до кінця гри “Княжа” більше атакувала, намагаючись відігратися, забила навіть один гол, але гравці “Урагану” втримали свій гандикап та здобули три пункти. Третя поспіль перемога “Урагану”, який обходить “Княжу”.

Княжа-ЛНЗ – Ураган 1:3

Голи: Снісар – Ткаченко (3)
Попередження: Петришин, Литвинов

Олег Литвинов, тренер “Урагану”:

Княжа - Ураган 1-3 7 тур першості черкас з футзалу 01 Княжа - Ураган 1-3 7 тур першості черкас з футзалу 02

Результати інших матчів 7 туру:

“Одна Родина” – “Червона Слобода” 5 : 3

Арка – Мошни 3 : 5

Звенигородка – Руська Поляна 4 : 4

Хвиля-Коледж – Черкасигаз 3 : 4

Дніпро – Епіцентр 7 : 3

Першість Черкас з футзалу 2014-2015 7 тур