Ткаченко закладатиме новий парк у школі-інтернат [ФОТО]

19 грудня — день, коли здійснюються дитячі мрії. Саме цього дня кожна дівчинка і кожен хлопчик зміцнює віру в те, що дитинство — це найдивовижніша казка. У цьому переконані працівники Золотоніської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату. Тож і намагаються зробити все, щоб свято було особливим.

Цього року привітати школярів зі святом приїхав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Про його візит у школі знали заздалегідь, тож приготували для почесного гостя український коровай. У спальному корпусі навчального закладу візитерів зустріла першокласниця Аня Лебідь.

Гостями у школі цього дня стали також міський голова Віталій Войцехівський, директор обласного Департаменту освіти і науки  Валерій Данилевський та начальник відділу освіти Ольга Строкань.

У першому класі губернатор поспілкувався з дітьми та презентував їм солодкі подарунки. Оглянувши спальний корпус, гості попрямували до навчального корпусу. В актовому залі відбувалося святкове дійство для молодших школярів, на якому Ткаченко й привітав решту дітей зі святом.

Окрім подарунків, голова ОДА пообіцяв весною закласти разом з учнями та працівниками школи парк, щоб оновити насадження, які з’явилися ще у 1961 році.

 Юрій Ткаченко Золотоніська санаторна школа-інтернат 01 Юрій Ткаченко Золотоніська санаторна школа-інтернат 02 Юрій Ткаченко Золотоніська санаторна школа-інтернат 03 Юрій Ткаченко Золотоніська санаторна школа-інтернат 04 Юрій Ткаченко Золотоніська санаторна школа-інтернат 05