На центральній площі відкрили новорічну ялинку [ФОТО]

Попри всі намагання, погода не завадила здійснити свято у Золотоноші. Вчора на центральній площі під акомпанемент дрібного дощу діти разом зі Святим Миколаєм, котрий завітав до них, таки запалили місцеву гордість – красуню-ялинку, котра вже декілька десятків років є однією з візитівок райцентру.

Настрій намагались підіймати артисти міського будинку культури, підготувавши невелику концертну програму, а також хор малюків, учнів молодшої школи, котрі справді дещо запалили серця присутніх.

Далі – безліч подарунків для присутніх дітлахів та традиційні хороводи. Тільки-но почало сутеніти, не з першого заклику (Святий Миколай наголосив, що ялинка має чути всіх), та вогники були запалені.

Ялинка цього року, до речі, дещо оновилася. Видніються нові іграшки та елементи ілюмінації. За це організатори дякували спонсорам цьогорічних святкувань: Золотоніському маслоробному комбінату у особі Владислава Кулініча, Віктору Полозову, директорові ТОВ «Красногірське», Владиславу Зеленському, керівникові ТОВ «Комета».

Щодо феєрверку, інформацію про який поширювали вчора деякі ЗМІ та жителі Золотоноші. Салютів у місті не було. Людей в оману ввела власна неуважність та ранкова афіша у соцмережах зі світлинами минулорічного відкриття.

«Мамо, а чому от так просто не можна увімкнути і в нас вдома?» – такі риторичні питання ставили дітлахи батькам, повертаючись додому. Як не крути, а складна ситуація в країні відображається і на дітях, для яких треба буде тепер суттєво поламати голови, аби відповісти на їхні безпосередні, проте такі незручні питання.

Новорічна ялинка День Святого Миколая 1 Новорічна ялинка День Святого Миколая 2 Новорічна ялинка День Святого Миколая 3 Новорічна ялинка День Святого Миколая 4 Новорічна ялинка День Святого Миколая 5 Новорічна ялинка День Святого Миколая 6 Новорічна ялинка День Святого Миколая 7 Новорічна ялинка День Святого Миколая 8 Новорічна ялинка День Святого Миколая 9 Новорічна ялинка День Святого Миколая 10 Новорічна ялинка День Святого Миколая 11 Новорічна ялинка День Святого Миколая 12 Новорічна ялинка День Святого Миколая 13 Новорічна ялинка День Святого Миколая 14 Новорічна ялинка День Святого Миколая 15 Новорічна ялинка День Святого Миколая 16