Золотонісці одружилися прямо в зоні АТО [ФОТО]

Волонтери та активісти «Народної самооборони» із Золотоноші на Схід їздять регулярно, доставляючи бійцям необхідне. Поїздка нещодавніми вихідними, коли в напрямку Дебальцевого вирушили два автобуси з провізією, була звичною.

Як розповів Черкаському краю підприємець і волонтер Петро Міхновський, дивувало, що з ними їде… наречена. Спершу думав, що то жарт. Та коли прибули під Артемівськ, виявилося, що юна пасажирка Таня — справжня наречена! Її зустрічали бійці-артилеристи на машині з написом «Танюша».

39-річний Сергій Чубін із Золотоноші якраз і є її наречений. Вони познайомилися і закохалися в Золотоноші навесні. Потім почалася війна, і Сергій пішов добровольцем. Листи, передачі, поїздки — Таня підтримувала коханого, який запропонував їй руку та серце.

Під час цієї поїздки все й сталося — священик греко-католицької церкви отець Юрій, який супроводжував вантаж з гуманітарною допомогою, благословив молодят, а 2 грудня вони одружилися. Назад із волонтерами Таня не верталась, залишившись із коханим. Додому приїдуть уже разом, новоствореною сім’єю.

Сергій Чубін служить у гірсько-піхотній бригаді разом з іншими жителями Золотоноші — Віктором Терещенком, Романом Кравченком,  Миколою Нагорним.

Сергій Чубін 01 Сергій Чубін 02 Сергій Чубін 03 Сергій Чубін 04 Сергій Чубін 05 Сергій Чубін 06 Сергій Чубін 07