Золотоноша та французький Ізер стануть побратимами

Пакт про братання Золотоноші та Ізера (Франція) може бути підписаний невдовзі. Про це йшлося під час нещодавнього візиту в Златокрай Надзвичайного і Повноважного посла Франції в Україні Алена Ремі й двох аташе Посольства – з питань співпраці і розвитку французької мови Віржіні Вільшанж та з питань економіки Венсан Фалькоз, повідомляє Прочерк.

Нагадаємо, французька делегація побувала у місцевій гімназії ім. Скляренка, де їх підкорила 5-класниця Олександра Приходько чудовим виконанням української «Марсельєзи». Дівчинку у складі золотоніської делегації запросили в посольство на дипломатичний прийом, який відбудеться 14 липня, у День взяття Бастилії.

Основною метою зустрічі є обмін досвідом між фахівцями Золотоноші та Ізера в найрізноманітніших сферах. Посол пообіцяв сприяти в прискоренні процесу підписання пакту про споріднення міст, хоча цей процес згідно із законодавством Франції є досить тривалим.

Відвідали представники Посольства й одне з найбільших підприємств міста – Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор», який випускає 50 видів продукції.

Ален Ремі

Ален Ремі 02