У Золотоноші відкрили оновлену Дошку пошани [ФОТО]

11 листопада 2014 року в Золотоноші відбулися урочистості з нагоди відкриття оновленої районної Дошки пошани. Захід зібрав представників органів влади, місцевого самоврядування та громадськість району.

Звертаючись до учасників, голова районної ради Валерій Саранча наголосив, що «Дошка пошани» засвідчує увагу й повагу золотоніської громади до людей різних професій, які у своїй роботі досягли високих успіхів, повідомляє Нова доба. Валерій Петрович висловив переконання, що й сьогодні дошки пошани не втратили своєї актуальності, адже саме завдяки такому способу можливо і вшанувати людей праці, і поставити їх за взірець для інших.

Начальник управління Пенсійного фонду України в Золотоніському районі Станіслава Лобода від імені свого колективу висловила щирі слова подяки органам влади й місцевого самоврядування, громаді району за довіру й високу честь бути представленим на «Дошці пошани».

З великою честю і гідністю були представлені ті шановані люди, які з повним правом заслуговують бути взірцем району, завдяки своїм досягненням і здобуткам.

Прикрашають «Дошку пошани» портрети заслужених людей Золотонішини, а також гідне місце займають колективи.

дошка пошани 01 дошка пошани 02 дошка пошани 03 дошка пошани 04